De kennis is van generatie op generatie overgedragen.

Ons doel is om te werken als een team met een nauwkeurige projectplanning en -management en om samen tot een prachtig resultaat te komen. Met meer dan 50 jaar werkervaring op verschillende vlakken binnen de bouwwereld bieden wij onze expertise, begeleiding en management in verbouw-, nieuwbouw-, utiliteitsbouw-, restauratie-, renovatie-, service- en onderhoudsprojecten graag aan. 

Van Madame Tussauds tot het Van Gogh Museum, van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde tot verschillende HEMA-filialen mogen wij tot ons portfolio rekenen. We voegen jouw naam graag aan dit rijtje toe! Heb jij verbouwplannen of iets anders bouwgerelateerd? Zeg info@amstelvlietbouw.nl voor het begin van je project, de koffie staat al voor je klaar!

EEN NAAM UIT HET VERLEDEN, GEREED VOOR DE TOEKOMST

In 1975 is AmstelvlietBouw opgericht door de heer C.J. van der Vliet. Nu, ruim 30 jaar later, treed kleinzoon Toine van der Vliet in de voetsporen van zijn grootvader en zet het aannemingsbedrijf voort. Samen met partner Rob van Wijk, destijds AmstelvlietBouw medewerker van het eerste uur!

Het aannemersvak stroomt door ons bloed, met drie generaties aannemers. Heb jij een mooie uitdaging voor ons? Mooi! Want wij gaan de uitdaging graag aan. Wij denken met jou als opdrachtgever mee en komen pro-actief met oplossingen. Dat is ons streven voor allerlei projecten of het gaat om het vastzetten van een patent boutje of een miljoenen project. Onze interesse is en blijft hetzelfde.  

 

Projecten
Contact
Wat we beter kunnen dan anderen

Kwaliteit

Wij zijn een transparante, klantgerichte, integere bouwonderneming en spelen continu in op de veranderende eisen van onze klanten en de omgeving.

Milieubewust bouwen

AmstelvlietBouw gaat voor een gezonde, veilige woning- en utiliteitsbouw met geringe impact op het milieu.

Wij denken met je mee

Van het begin tot het eind denken wij met jou als opdrachtgever mee. We bieden flexibiliteit en zijn oplossingsgericht.

Oplossingsgericht

Wij zorgen dat alle betrokken partijen een duidelijk doel hebben bij ieder bouwproject om zo een oplossingsgerichte samenwerking te creëren.