Amstelvliet bouw   >   Nieuws   >   Bouwen voor Legoland

Bouwen voor Legoland

Het moet de droom zijn van elk kind en iedere aannemer: een vrachtwagen met 30.000 legosteentjes uitladen met een schep en kruiwagen. Dat kon woensdagmiddag bij het nog te openen Legoland Discovery Centre in Scheveningen. Het is de eerste lading steentjes voor de overdekte binnenattracties.

'Een truck van AmstelvlietBouw met voorlader vol legosteentjes komt aangereden over de boulevard. Kinderen mogen de truck uitladen met scheppen en kruiwagentjes,' zegt Boet Hensen, general manager van Legoland Discovery Centre Scheveningen.

In totaal zijn er drie miljoen legosteentjes nodig voor de attracties van Legoland Discovery Centre Scheveningen. 'Kinderen kunnen straks 2 tot 3 uur rondzwerven door een tiental zones waar ze een eigen racewagen bouwen. Daarna testen ze hun wagen op de racebaan door tegen een vriendje te racen. Er komt Lego Friends voor meisjes, een 4D-bioscoop waarbij je sneeuw in je nek krijgt en er komt een groot piratenschip van Lego. Het is leerzaam en hartstikke leuk,' zegt Hensen.

AmstelvlietBouw gaat dit prachtige project helpen realiseren.

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2019-05-08
News