Kennis die van generatie op generatie wordt overgedragen

Vele grote werken zijn in de loop der jaren door Amstelvliet Bouw uitgevoerd, waaronder de renovatie van de gehele voorgevel van het Centraal Station Amsterdam, Peek & Cloppenburg (de Dam), vele panden op de Amsterdamse Grachten, Haarlemmer Houttuinen en Gemeente Stedelijk gebied. Met meer dan 50 jaren werkervaring binnen de verschillende disciplines van de bouwwereld staat ons bedrijf voor kwaliteit en het bouwen met passie.  

Amstelvliet Bouw BV staat voor eerlijkheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze organisatie stelt zich tot doel om een totaal dienst te leveren op het gebied van de bouw. Als gelijkwaardige partner staan wij naast onze opdrachtgevers, met een luisterend oor, zodat wij hun wensen kunnen vertalen naar de realiteit.

Wilt u meer weten over onze onderneming? Of kunnen we helpen met advies of uitvoering van één van uw projecten? Laat dan hier uw contactgegevens achter.

AMSTELVLIET BOUW BV - EEN NAAM UIT HET VERLEDEN MET EEN KWALITEIT IN HET HEDEN

Binnen de Amsterdamse aannemerij is Amstelvliet Bouw al sinds jaar en dag een gevestigde naam. Amstelvliet Bouw is opgericht in 1975 door Cor van der Vliet. Vader van Ron van der Vliet die later het bedrijf overnam en grootvader van huidige mede-eigenaar Toine van der Vliet, nu compagnon van Rob van Wijk. Rob behoorde destijds tot één van de eerste werknemers van Amstelvliet Bouw en was de absolute rechterhand van Cor.

 

Projecten
Team
Contact
Waar wij voor staan

Eerlijkheid

.

Betrokkenheid

.

Oplossingsgericht

.

Vertrouwen

.

Verantwoordelijk

.

Samenwerking

.

Beschikbaar & Bereikbaar

.

Aanwezig

.