Almere Citadel

Almere Citadel

Namens een van onze opdrachtgevers is Amstelvliet Bouw de leegstand aan de Citadel 16 in het centrum van Almere, aan het gereedmaken voor de nieuwe gebruiker.

Een prachtige en uitdagende klus waar we met veel plezier aan werken.

Het vraagt oa dat er roltrappen verwijderd en afgevoerd moeten worden, dat er roltrappen verplaatst moeten worden naar een andere verdieping.

Vloersparingen worden dichtgemaakt ten behoeve van nieuw winkelvloeroppervlak. Dit kan niet zonder een serieuze staalconstructie, hoe het benodigde staal wordt binnengebracht is terug te zien in het bijgaande filmpje.

En de foto’s geven een beetje een beeld hoe het er uit ziet als het staalwerk op z’n plaats wordt gebracht.

Er wordt een huizenhoge huurscheidende MS wand gerealiseerd. Hiervoor is imposant steigerwerk benodigd.

We werken met een vast team op de locatie in samenwerking met onderaannemers van zowel Amstelvliet Bouw als opdrachtgever. De opdracht verloopt gestroomlijnd.

Gepubliceerd op

februari 22, 2024

Geschreven door

admin

Delen? Graag!

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Hartje Centrum, Utrecht

Het moet de droom zijn van elk kind en iedere aannemer: een vrachtwagen met 30.000 legosteentjes uitladen met een schep en kruiwagen. Dat kon woensdagmiddag bij het nog te openen Legoland Discovery Centre in Scheveningen. Het is de eerste lading steentjes voor de overdekte binnenattracties.

Meer lezen >>

Barteljorisstraat 23 te Haarlem

Namens een van onze opdrachtgevers is Amstelvliet Bouw de leegstand aan de Citadel 16 in het centrum van Almere, aan het gereedmaken voor de nieuwe gebruiker. Een prachtige en uitdagende klus waar we met veel plezier aan werken. Het vraagt o.a. dat er roltrappen verwijderd en afgevoerd moeten worden, dat er roltrappen verplaatst moeten worden naar een andere verdieping…

Meer lezen >>