Over ons

Amstelvliet Bouw BV - Wie zijn wij.....

Amstelvliet Bouw BV is een middelgroot bouwbedrijf die geen uitdagingen uit de weg gaat. Wij zijn groots door klein te blijven.

Totaal zijn er 25 mensen werkzaam binnen Amstelvliet Bouw BV. Binnen ons bedrijf zijn er korte lijntjes. Iedereen is even belangrijk. Van opruimer tot directie. We doen het samen, als team. Ook als het eens mis gaat zijn we een team. En bij ons gaat natuurlijk ook wel eens iets mis. Onze mensen zijn allen al jaren voor ons werkzaam en bij ons opgegroeid tot wat we nu zijn. Ook praktijk ervaring hebben wij hoog in het vaandel staan. Mensen die weten waar ze over praten.

Wij gaan voor langdurige zakelijke samenwerkingen. Relatiebehoud vinden wij belangrijk. Voor de meeste relaties zijn wij al tientallen jaren werkzaam. 

De toekomst binnen Amstelvliet Bouw BV:
Wij zijn een erkend leerbedrijf en we leiden momenteel 5 leerlingen op met als doel deze mensen te behouden voor een toekomst binnen ons bedrijf. Deze mensen worden ieder begeleid door een gecertificeerde leermeester. 

EERLIJKHEID - BETROKKENHEID - OPLOSSINGSGERICHT - VERTROUWEN - VERANTWOORDELIJK - SAMENWERKING - BESCHIKBAAR & BEREIKBAAR - AANWEZIG!

Het milieu is belangrijk binnen ons bedrijf.

Ook Amstelvliet Bouw BV gaat met de tijd mee en dat laat zich zien in circulair werken. Het milieu is belangrijk binnen ons bedrijf. 

Op het dak van ons kantoor in Amsterdam hebben we 107 zonnepanelen liggen en kunnen wij op een zonnige dag zelfvoorzienend zijn. Op onze parkeerplaats staan 4 oplaadpunten voor electrische auto’s. Ook ons kantoor in Den Haag (Parkstraat 99) wordt voorzien van energie innovaties. Het kantoor is ook goed bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Ons wagenpark wordt op dit moment vervangen en we gaan over op enkel electrische of hybride voertuigen. Ook onze vaste onderaannemers houden zich bezig met deze innovaties.

 

Maak kennis met onze bouw-toppers

Ons team, onze mensen.

Van medewerkers wie hoofdzakelijk binnen werkzaam zijn tot onze mensen wie buiten werkzaam zijn tot onze mensen wie de werken ook daadwerkelijk uitvoeren. We zijn een homogene groep gemotiveerde professionals. Al onze mensen werken met plezier samen en hebben het naar hun zin. Dat laat zich ook terugzien op de momenten van bijvoorbeeld een georganiseerde toolbox. De hele groep komt dan samen.

Bouwen zit in ons bloed; en dat is te zien

Samen jouw volgende project bouwen?

Amstelvliet Bouw BV heeft als kwaliteit om haar opdrachtgevers te ontzorgen.

Samenwerken met ons bedrijf betekent gewoon: u vraagt en wij draaien. De klant is nog steeds koning. Wij zetten de juiste mensen op het juiste project. Op ieder gebied. Wij hebben bijvoorbeeld ook regelmatig te maken met Engels sprekende opdrachtgevers. Wij zorgen dan dat er Engelssprekend personeel op de bouw aanwezig is.

We werken nauw samen met architecten, constructeurs en andere partijen. We zorgen voor een goed advies en zijn daar ook transparant in. We zijn oplossingsgericht en creatief. Voor ieder vraagstuk is een bijpassende oplossing. Door onze ervaring is er al veel voorbij gekomen. We zijn niet gemakkelijk uit het veld geslagen en we geven nooit op.

Ieder project is welkom. Of dit nou gaat om het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen van een aanbouw, het realiseren van een extra verdieping of het bouwrijp maken van een stuk grond ten behoeve van de realisatie van een nieuwbouw villa. Van een klein- tot een groter project, Amstelvliet Bouw BV is van alle markten thuis. Neem maar eens een kijkje op onze projecten pagina. 

Heeft u een idee? Iets wat nog geen vorm heeft maar u wilt er eens over brainstormen? Neem gerust contact op. Dit is iets wat we graag doen, meedenken aan de voorkant van een project en dit samen vormgeven.

Voel u welkom.