Nieuwendammerdijk 293 te Amsterdam

Nieuwendammerdijk 293 te Amsterdam

Van onze Opdrachtgever van der goes architecten, hebben wij opdracht om het woonhuis aan de Nieuwendammerdijk te onderkelderen. 

Renovatie souterrain nieuwendammerdijk 293.
Het vergroten en uitdiepen van het bestaande souterrain en het geheel vernieuwen van de bestaande aanbouw met dakterras.

Begin 2023 zijn we hier al gestart met de voorbereidingen. Het verkrijgen van de juiste onderzoeksrapportages, het verkrijgen van de juiste vergunningen. 

De uitvoering is medio mei gestart.
Het werk zal eind 2024 gereed zijn. We zullen updates delen.

Mooie opdracht!

Gepubliceerd op

juni 3, 2024

Geschreven door

Martine Hamstra

Delen? Graag!

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Hartje Centrum, Utrecht

Het moet de droom zijn van elk kind en iedere aannemer: een vrachtwagen met 30.000 legosteentjes uitladen met een schep en kruiwagen. Dat kon woensdagmiddag bij het nog te openen Legoland Discovery Centre in Scheveningen. Het is de eerste lading steentjes voor de overdekte binnenattracties.

Meer lezen >>

Barteljorisstraat 23 te Haarlem

Namens een van onze opdrachtgevers is Amstelvliet Bouw de leegstand aan de Citadel 16 in het centrum van Almere, aan het gereedmaken voor de nieuwe gebruiker. Een prachtige en uitdagende klus waar we met veel plezier aan werken. Het vraagt o.a. dat er roltrappen verwijderd en afgevoerd moeten worden, dat er roltrappen verplaatst moeten worden naar een andere verdieping…

Meer lezen >>